Hamburgeri si Hotdogi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 portii
  • 455 g carne de vita tocata
  • 225g hotdogi (4-5 hotdogi de 40-60g fiecare)

Mod de preparare

Din carnea tocata pregatiti 4 chiftele de burger cu un diametru de 10 cm. Faceti crestaturi de 60 mm la intervale de 2, 5 cm pe intreaga lungime a hotdogilor.

Puneti in cuptor polita superioara. Reglati temperatura la 205 grade c. Puneti burgerii pe polita si lasati-le cat timp doriti, dupa preferinte.

Lasati-i sa se faca 4 minute la 205 grade c.
Hamburger:
in sange: 16 min
mediu: 18 min
bine facut: 20 min

Nota: Daca doriti ca hotdogii si hamburgerii sa fie gata deodata, puneti burgerii pe polita inferioara si lasati-i la o temperatura de 205 grade c timp de 16, 18 sau 20 min.

Cu 4 min inainte ca burgerii sa fie gata, puneti hotdogii pe polita superioara.

- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.