Gulas

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne vita,
  • 1 ceapa
  • sare, piper,
  • 1 lingurita boia dulce,
  • 200g bakon afumat

Mod de preparare

Se taie carnea julien se prajeste in putin ulei, (cam 7-8 minute) apoi se pune ceapa taiata tot julien, sare piper (dupa gust)

Se mesteca continu (cam 5 minute), dupa aceia se pune boia se amesteca (2 minute) dupa aceia se adauga bakonul taiat tot julien si se mai amesteca cam 3-4 minute. Si este gata.

Imi pare rau ca nu am o poza dar o sa fac rost de un aparat diogital si fac si poze.
Se serveste cu garnitura de orez cu ciuperci.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Salata cu burata, mozzarella si rosii

 O salata foarte potrivita pentru o cina usoara. Mai ales ca duminica la amiaza am servit mancare mai consistenta....

Salata cu burata, mozzarella si rosii
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj