Gratarase cu Sos de Mustar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 5 felii de cotlet de porc;
  • - condimente pentru carne de porc;
  • - 3 linguri de mustar

Mod de preparare

Se bat cotletele, se condimenteaza iar apoi se prajesc putin in ulei. Dupa ce sunt rumenite le punem intr-o cratita, in care punem apa cat sa le acopere, trei linguri de mustar si lasam sa dea in clocot vreo 10-15 min.

Gratarasele se servesc cu cartofi piure si cu sosul rezultat.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.