Gratarase cu Sos de Mustar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 5 felii de cotlet de porc;
  • - condimente pentru carne de porc;
  • - 3 linguri de mustar

Mod de preparare

Se bat cotletele, se condimenteaza iar apoi se prajesc putin in ulei. Dupa ce sunt rumenite le punem intr-o cratita, in care punem apa cat sa le acopere, trei linguri de mustar si lasam sa dea in clocot vreo 10-15 min.

Gratarasele se servesc cu cartofi piure si cu sosul rezultat.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...