Gnocchi cu Piept de Pui

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr gnocchi proaspeti
  • un piept de pui
  • o cutie rosii decojite (cubulete)
  • un gogosar
  • o lingurita plante aromatice
  • piper
  • 3 lg ulei masline
  • 2 lg smantana
  • sare

Mod de preparare

Pieptul de pui dezosat taiat in cubulete mici l-am pus la prajit in uleiul de masline. Cand a fost aproape gata am adaugat gogosarul taiat felii subtiri si am continuat sotarea inca 5 min, dupa care am adaugat conserva de rosii, plantele aromatice, sare piper.

La final am adaugat smantana si gnocchi care in prealabil au fost fierti in apa cu sare si am mai tinut 5 min la foc mic.

Pofta buna!
Data viitoare as incerca sa pun la calit in uleiul de masline si 2-3 catei de usturoi si la sfarsit as mai adauga 2-3 lg cascaval ras
Au fost foarte buni si asa . . . (eu i-am mancat alaturi de gogonele murate)

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.