Ghiudem picant

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5kg carne de vita
  • 5kg carne de porc
  • 220gr sare
  • 5gr silitra
  • 5gr zahar
  • 50g cimbru
  • 4 ardei iuti / kg carne
  • 20gr piper
  • 20g ienibahar

Mod de preparare

Se taie toata carnea in bucati de 50-100gr si se sareaza, se presara cu zahar si silitra si se lasa la aerat pe o masa inclinata. Se curata ardeii si se amesteca cu carnea. Se amesteca tocatura bine si se indeasa in intestine subtiri de vita, rasucind la fiecare 14cm. Se taie apoi perechi si se pun la uscat si presat.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Cosulete cu cirese și crema de branza

Noroc cu provocările, așa mai postez și eu ceva rețete :D Glumesc ;) În ultimele două luni, au fost evenimente mai...

Cosulete cu cirese și crema de branza
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.