Bucăţile de rasol se condimentează din abundenţă cu sare, piper şi boia afumată (smoked paprika).
Se pun în vas de cuptor cu apă, vin şi usturoi şi se dau la cuptor.
Se mai completează cu câte puţină apă şi vin până ce carniţa e moale.
Se ung cu o pensulă cu sos BBQ peste tot şi se dau din nou la cuptor până scade lichidul de tot.
Se servesc cu garnitură şi salată la alegere şi mai ales….se mananca cu mana!
Sosul se găseşte gata preparat şi e dulceag.
Poftă bună!
Asta ca tot vine Decembrie si m-apuca pasiunea pentru carne mai ceva ca oricand ! :D
Rulada de porc, umpluta cu carne tocata, la slow cooker Crock-PotO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata