Friptura cu sos de smantana

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fileuri carne(eu am avut de porc)
  • condimente
  • sare
  • 2 linguri smantana
  • apa pentru fiert
  • cateva bucatele mici de ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • un pahar vin alb
  • 3-4 linguri ulei masline

Mod de preparare

Am pus carnea la marinat cu apa,un pic vin alb,condimente,bucatele de ceapa si usturoi.
Am lasat-o cam 3-4 ore in frigider si dupa am pus o tigaie pe foc,am pus uleiul de masline si carnea am lasat-o pe-o parte si pe alta foarte putin cat sa-si schimbe culoarea.Punem apa,lasam sa fiarba.
Am crestat carnea cu foarfecul de bucatarie sa patrunda bine zeama.
Am mai pus cate putina apa si am lasat sa fiarba bine;la urma am pus smantana.
De preferinta mai puteti pune usturoi.
Am servit cu garnitura de pastai _ciuperci si salata verde.


Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.