Frigarui Mesineze (braciole Messinesi )

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • felii foarte subtiri de carne (de preferat vitel) pesmet sau miez de piine veche
  • parmezan sau un cascaval tare
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel

Mod de preparare

Pe fiecare felie de carne (batuta ca pentru snitele) unsa cu putin ulei se pune sare, piper, miez de piine uscata, parmezan si patrunjel. Se ruleaza iar aceste rulouri se infig unul dupa altul in batul de frigarui si se coc la gratar.

Se servesc cu cartofi copti.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.