Ficatei cu Sos de Rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g ficatei de pui
  • 3 rosii mari
  • o lingura bulion
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura de marar
  • un catel de usturoi(optional)
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ficateii se rumenesc frumos in 2 linguri de ulei.
Separat, se calesc rosiile, taiate bucati si date prin masina de tocat, se adauga bulionul, sarea si piperul, dupa gust, si usturoiul taiat marunt.
Se lasa sa dea 2-3 clocote, apoi se presara patrunjelul si mararul tocate.
Sosul obtinut se toarna peste ficatei, lasand sa dea cateva clocote.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.