Ficatul curatat,spalat,se pune intr-un vas cu apa pe foc si se lasa la fiert 10min
Legumele curatate,spalate,taiate bastonase,se pun in tigaia cu unt pe foc si se lasa 2-3min amestecand,se adauga apoi rosiile rondele,vinul,sare si piper,se amesteca totul iar dupa 5min se adauga ficatul,se mai lasa cateva minute amestecand,se potriveste de gust apoi se opreste focul si se lasa deoparte cu capac
Pentru piure,se curata cartofii,se spala,se taie cubulete si se pun la fiert in vase separate in apa cu putina sare
Dupa ce au fiert bine,se scurg,se paseaza tot separat,se adauga in fiecare culoare cate o lingurita cu unt, putin lapte si sare apoi se freaca bine cu o lingura de lemn.
Pe o farfurie se pune inelul de inox,in interior in mod egal cate 3-4linguri cu piure niveland suprafata dupa fiecare culoare,alaturi se pun ficatei cu legume,se scoate cu grija inelul,se orneaza cu ce verdeata are fiecare apoi se seveste cu acritura de sezon
Pofta buna!
Am vazut aceasta prajitura la cateva fete pe Bucataras si am si pregatit-o. Pot sa va spun ca este nemaipomenita. O prajitura...
Prajitura frageda cu mere, de postMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti