Felii de vinete cu pui gratinate

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 vinete medii
  • 400 g piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 300 g rosii in bulion
  • 250 g cascaval
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui fasii si se prajeste intr-o tigaie adanca la foc iute. Dupa ce s-a rumenit, se adauga ceapa tocata marunt si apoi rosile in bulion. Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa sa dea cateva clocote, apoi se lasa la racorit.

Intre timp se felieaza vinetele pe lung si se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se umple fiecare felie de vanata cu amestecul de carne si legume, apoi se rade cascaval deasupra si se da tava la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru aproximativ 20-30 de minute. Servim cu pofta!

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Desert biscuiti spritati, cu aroma de vanilie

Am apelat, pentru prepararea acestei rețete de Biscuiți șprițați cu aromă de vanilie, la caietul îngălbenit...

Desert biscuiti spritati, cu aroma de vanilie
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.