Se fierbe fasolea si se scurge de apa se paseaza pana devine pasta. Cateii de usturoi pisati se amesteca cu pasta de fasole si putina sare.
Ceapa tocata solzisori se caleste putin pana devine sticloasa, se adauga bulionul si codimentele. Se calesc 1-2 minute adaugand un pahar de apa. Apoi se adauga carnatii portionati sa fiarba in sosul format pana scade apa.
Pofta buna!
Se serveste calda!
S-a deschis sezonul căpșunilor, așa că nu puteam rata acest desert delicios! 😉 P.S. Am și eu un ghiveci cu căpșuni...
Desert chec din albusuri cu capsuni si cocosEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj