Spalam fasolea si o punem la inmuiat cateva ore, in vase separate. Dupa ce se umfla, schimbam apa si punem la fiert, tot separat cu cate 2 frunze de dafin si putina sare. Intre timp feliem carnatul si castravetii si tocam cubulete ciolanul.Calim ciolanul in putin ulei circa 5 minute, apoi il lasam sa se racoreasca.Formam frigarui din felii de carnat, ceapa murata si felii de castravete murat, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincins la 180 de grade pentru circa 10-15 minute. Cand este fiarta fasolea, scurgem apa si blendam fasolea rosie cu mujdeiul si sare dupa gust, iar fasolea pestrita o blendam, apoi o amestecam cu ciolanul calit. Foile de totilla le taiem triunghiuri si le rumenim 2-3 minute la cuptor.Montam dupa imaginatie si servim. Pofta buna!
Felul asta de mancare se prepara cu multa usurinta, intr-o zi relaxata, in care avem nevoie de culoare. Vreti sa vedeti cum...
Veggie mix de primavaraEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj