Dovlecei la cuptor cu carnati de casa

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -3 dovlecei
  • -200 gr rosii cherry
  • -6 fire carnati de casa
  • -2 oua
  • -1 varf de cutit de piper macinat
  • -1 varf de cutit ierburi aromate
  • -1 varf de cutit sare de mare
  • -150 gr cascaval
  • -200 gr gogosari-in-sos-de-bulion-si-mustar

Mod de preparare

Se spala dovleceii, se taie in jumatati pe verticala, se scobesc si se scoate mijlocul cu ajutorul unei linguri, se asaza in tava in care s-a pus hartie de copt. Se asaza pe mijloc cate un carnacior de casa.
Se bat ouale cu sare, piper macinat si ierburi aromate, apoi se pune cu lingura cate un pic din ouale batute peste carnati, se asaza rosii cherry taiate in jumatati, cascaval ras si felii de gogosari in sos si se da tava la cuptor, la foc potrivit pentru circa 40-50 minute. Cand sunt rumeni, este semn ca sunt gata, se scot si se servesc cu ketchup picant chili.

Sa aveti pofta, dragilor!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa