Cuscus cu Aripioare de Pui si Chimen

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet cuscus
  • 250 g aripioare de pui
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingurita de chimen
  • un praf de sare

Mod de preparare

Se pune la fiert cuscusul in apa clocotita cu putina sare. Apoi se strecoara si se trece prin jet de apa rece.

Separat, se pun aripioarele la fiert, se lasa sa scada si, cand sunt fierte se adauga bulionul si se opreste focul.

Pe o farfurie se pune cuscus, aripioare cu putin sos deasupra si se presara chimen.
Pofta buna! ! !

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura "Albinita"

M-am inspirat dupa blogul "Retete ca la mama". O prajitura delicioasa cu foi, crema si dulceata . Uite-asa mi-a iesit rima :)))

Prajitura "Albinita"
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj