Crenvursti cu Miere

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 crenvursti de pui
  • 2 mere rosii
  • 8 linguri cu miere
  • 1/2 l supa de pui
  • ceapa verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se spala merele, se curata de seminte si se taie in patratele mici.

2. Crenvurstii se prajesc in ulei incins, se adauga bucatelele de mar si se amesteca de cateva ori.

3. Se adauga supa de pui si mierea, sare, piper si se lasa sa fiarba timp de 15 minute.

4. Se servesc crenvurstii impreuna cu bucatelele de mar, stropiti cu sosul in care au fiert si presarati cu ceapa verde tocata foarte fin.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...