-Se pune varza murata la dezacrit pentru circa 12 ore.
-Se pune varza dezacrita la congelator pentru circa 24 ore,varza devine foarte moale,fina si se lucreaza foarte usor.Recomand acest procedeu si pentru sarmale.
-Se dau la robot ceapa,cardamomul,usturoiul si se pun peste carnea tocata.Se adauga ouale crude,cimbru,paprika,piperul alb macinat,sare dupa gust si se omogenizeaza compozitia.
-Intr-o forma de guguluf se pun foile de varza in asa fel incat sa acopere interiorul formei.Se pune compozitia de carne si se presoara mozzarella data prin razatoare.Se unesc foile de varza in asa fel incat sa acopere complet carnea si se da tava la cuptor pentru circa o ora sau pana cand este gata copt.Sa aveti pofta si la pofta dragilor.
Foarte usor de facut si foarte buna!
Prajitura cu iaurt si fructe confiateO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura