Cozonac cu carne in foi de varza murata

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • -1 kg carne tocata,amestec capra si porc;
  • -3 oua;
  • - 2 cepe;
  • -4 catei de usturoi;
  • -foi de varza murata;
  • -200 gr. mozzarella;
  • -1/2 lingurita piper alb macinat;
  • -1/2 lingurita cardamom macinat;
  • -1/2 lingurita cimbru;
  • -1/2 lingurita paprika;
  • -200 gr.mozarella;
  • -3 linguri bulion de gogosari.
  • -Sare dupa gust.

Mod de preparare

-Se pune varza murata la dezacrit pentru circa 12 ore.

-Se pune varza dezacrita la congelator pentru circa 24 ore,varza devine foarte moale,fina si se lucreaza foarte usor.Recomand acest procedeu si pentru sarmale.

-Se dau la robot ceapa,cardamomul,usturoiul si se pun peste carnea tocata.Se adauga ouale crude,cimbru,paprika,piperul alb macinat,sare dupa gust si se omogenizeaza compozitia.

-Intr-o forma de guguluf se pun foile de varza in asa fel incat sa acopere interiorul formei.Se pune compozitia de carne si se presoara mozzarella data prin razatoare.Se unesc foile de varza in asa fel incat sa acopere complet carnea si se da tava la cuptor pentru circa o ora sau pana cand este gata copt.Sa aveti pofta si la pofta dragilor.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...