Cozonac cu carne in foi de varza murata

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • -1 kg carne tocata,amestec capra si porc;
  • -3 oua;
  • - 2 cepe;
  • -4 catei de usturoi;
  • -foi de varza murata;
  • -200 gr. mozzarella;
  • -1/2 lingurita piper alb macinat;
  • -1/2 lingurita cardamom macinat;
  • -1/2 lingurita cimbru;
  • -1/2 lingurita paprika;
  • -200 gr.mozarella;
  • -3 linguri bulion de gogosari.
  • -Sare dupa gust.

Mod de preparare

-Se pune varza murata la dezacrit pentru circa 12 ore.

-Se pune varza dezacrita la congelator pentru circa 24 ore,varza devine foarte moale,fina si se lucreaza foarte usor.Recomand acest procedeu si pentru sarmale.

-Se dau la robot ceapa,cardamomul,usturoiul si se pun peste carnea tocata.Se adauga ouale crude,cimbru,paprika,piperul alb macinat,sare dupa gust si se omogenizeaza compozitia.

-Intr-o forma de guguluf se pun foile de varza in asa fel incat sa acopere interiorul formei.Se pune compozitia de carne si se presoara mozzarella data prin razatoare.Se unesc foile de varza in asa fel incat sa acopere complet carnea si se da tava la cuptor pentru circa o ora sau pana cand este gata copt.Sa aveti pofta si la pofta dragilor.

Prajitura cu iaurt si caise

Bors de dovlecei cu stevie

Prajitura turnata cu branza si visine

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu iaurt si fructe confiate

Foarte usor de facut si foarte buna!

Prajitura cu iaurt si fructe confiate
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura