Cotlet In Manta

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 felii de cotlet
  • sare
  • piper
  • 3-4 cartofi mijlocii
  • 1/2 lingurita chimen macinat
  • 2 oua
  • 250 ml smantana
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 5-6 linguri faina
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Feliile de cotlet le batem ca pentru snitele. Le condimentam cu sare si piper. Intrun vas cartofii curatati si spalati ii razuim pe razatoarea cu stelute(partea care razuieste foarte fin). Adaugam la el cele 2 oua intregi, faina, patrunjelul tocat, jumatatea de lingurita cu chimen macinat, sare si piper.

Dupa ce am amestecat totul bine punem si 250 ml smantana, trebuie sa obtinem o compozitie mai groasa daca e nevoie mai putem adauga faina.

Dam feliile de carne pregatite prin acest amestec si le prajim in ulei incins.
Servim cu cartofi pai, sau garnitura de orez si ciuperci.

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Briose cu ciocolata si zmeura

O rețetă dintr-o carte de bază, de prăjitureală, ce o am încă din tumultoasa tinerețe petrecută în Germania ;)...

Briose cu ciocolata si zmeura
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.