Se portioneaza costita si se pune in tava.
Se pun intr-un vas mustul, mustarul, ierburile aromate, sare; se omogenizeaza si se toarna peste costita, se acopera vasul cu un capac, daca nu aveti, se poate pune folie de aluminiu si se da tava la cuptor, la foc potrivit pana cand se rumeneste.
Pentru o culoare mai rumena, se ia capacul cand carnea este facuta si se lasa cateva minute sa prinda crusta si culoare.
Se serveste cu ketchup dulce sau picant, dupa gust si preferinte.
Sa aveti pofta, dragilor!
Pana de curand, acest fel de mancare a fost pentru mine o necunoscuta. Auzisem de ea, dar nu mancasem niciodata. Si...
Indian Chicken CurryEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj