Costita de porc cu sos de must si mustar

Portii
8
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg costita de porc
  • 500 ml must
  • 100 gr mustar clasic
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita cimbrisor
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita amestec ierburi si boia
  • 1 lingurita maghiran

Mod de preparare

Se portioneaza costita si se pune in tava.
Se pun intr-un vas mustul, mustarul, ierburile aromate, sare; se omogenizeaza si se toarna peste costita, se acopera vasul cu un capac, daca nu aveti, se poate pune folie de aluminiu si se da tava la cuptor, la foc potrivit pana cand se rumeneste.

Pentru o culoare mai rumena, se ia capacul cand carnea este facuta si se lasa cateva minute sa prinda crusta si culoare.

Se serveste cu ketchup dulce sau picant, dupa gust si preferinte.

Sa aveti pofta, dragilor!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.