Spala copanelele de pui, curate-le si pune-le intr-un bol.
Pune peste ele smantana, sosul de soia, pudra de usturoi si uleiul.Amesteca bine cu mainile curate pana le ungi pe toate partile.
Acopera vasul si da-l la frigider peste noapte.
Pregateste un vas termorezistent, unge-l cu unt si aseaza pulpele.Toarna si marinada ramasa in bol peste ele, presara boia de ardei iute si putina salvie maruntita.
Introdu vasul in cuptorul preincalzit, la foc mediu. Lasa pana ce friptura se rumeneste.
Serveste cald cu garnitura preferata, salata sau muraturi
"Clatite rumenite, cu dragoste pregatite" Un aperitiv delicios si de mare efect, cu care va puteti...
Clatite cu dovlecel, crema de branza si somon afumatEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj