Copanele de pui la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 copanele de pui
  • 3 linguri smantana grasa (25% grasime)
  • 3 linguri sos de soia
  • o lingurita pudra de usturoi
  • boia de ardei iute
  • 2 linguri ulei masline
  • salvie maruntita

Mod de preparare

Spala copanelele de pui, curate-le si pune-le intr-un bol.
Pune peste ele smantana, sosul de soia, pudra de usturoi si uleiul.Amesteca bine cu mainile curate pana le ungi pe toate partile.
Acopera vasul si da-l la frigider peste noapte.
Pregateste un vas termorezistent, unge-l cu unt si aseaza pulpele.Toarna si marinada ramasa in bol peste ele, presara boia de ardei iute si putina salvie maruntita.
Introdu vasul in cuptorul preincalzit, la foc mediu. Lasa pana ce friptura se rumeneste.
Serveste cald cu garnitura preferata, salata sau muraturi

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Muffins cu visine

Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...

Muffins cu visine
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti