Coaste la Gratar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg coaste
  • taiate
  • 10 cepe verzi
  • Marinata (cel putin 2 ore) 2 linguri vin alb
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingurita sare cu usturoi
  • ½ cana sos Hoisin
  • 1 ceapa mica
  • curatata si tocata marunt
  • 2 catei de usturoi
  • curatati si tocati marunti
  • Piper
  • dupa gust

Mod de preparare

Taiati coastele in bucati de 5 cm.

Preparati marinata intr-un vas de gatit din sticla, amestecati vinul, sosul de soia, sarea cu usturoiul, sosul Hoisin, ceapa, usturoiul si piperul. Adaugati coastele si ceapa verde. Acoperiti si puneti la frigider cel putin 2 ore.

Puneti polita in bolul de sticla al cuptorului. Reglati temperatura cuptorului la 200 grade c. Scoate-ti coastele si ceapa verde din marinata si puneti-le direct pe polita.

Frigeti timp de 15-20 minute. Uitati-va la ele cu atentie, dupa 15 min. Serviti-le cu sosul preferat.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.