Coasta de Porc la Cuptor

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 coasta de porc
  • 200 ml vin rosu
  • 1-2 l bors
  • 1 lingura delikat pentru friptura de porc
  • 1 capatana usturoi
  • ulei
  • patrunjel

Mod de preparare

In bors amestecat cu o cana de apa si delikat pentru friptura de porc pui la fiert coastele. Le lasi sa fiarba circa 30 minute. Intre timp cureti usturoiul, il pisezi si il amesteci cu otetul.

Scoti coastele din apa, le usuci cu servetele de hartie si le ungi cu pasta de usturoi cu otet, le dai la frigider pentru 30 minute. Apoi asezi coastele in tava, pui ulei, vin si patrunjel si dai la cuptor. Din cand in cand le stropesti cu sosul care se formeaza in tava

pret 15 lei - 4 portii
pregatire: 45 minute
fierbere: 30 minute
coacere: 30 minute

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.