Se spala carnea de porc, se pune in putina apa pentru a se da o data in clocot, se arunca apa dupa primul clocot se spala carnea si se pune la fiert intr-o oala incapatoare din nou la fiert, cand este carnea de jumatate fiarta se pun legumele taiate cubulete sau date pe razatoare, piperul boabe, sare si vegeta dupa gust. Dupa ce sa fiert carnea bine, se scoate si se taie cubuete potrivite, iar legumele se paseaza sau se pot lasa si asa. Se curata usturoiul se paseaza, se amesteca cu galbenusurile frecate si cu smantana, se ia un polonic din ciorba si se amesteca cu compozitia de galbenusuri si se pune totul in oala cu ciorba, se pune si o lingura de tarhon se mai da un clocot, doua si gata ciorba. Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa