Chiftelute cu sos

Portii
4
Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 20 de chiftelute
  • 2 cepe albe
  • o legatura de ceapa verde
  • cativa catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 200 ml suc de rosii/bulion
  • 300 ml apa ori supa de legume
  • Pepene murat pentru servit

Mod de preparare

Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in ulei pana devin translucide.
Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se adauga chiftelutele si apa/supa de legume.
Se fierb pana sunt bine patrunse, iar apoi se adauga sucul de rosii/bulionul.
Se continua fierberea pana sosul format ajunge la consistenta dorita.
Se servesc cu pepene murat.
Pofta buna!

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura frageda cu mere, de post

Am vazut aceasta prajitura la cateva fete pe Bucataras si am si pregatit-o. Pot sa va spun ca este nemaipomenita. O prajitura...

Prajitura frageda cu mere, de post
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti