Chiftele umplute cu legume ... in sos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne tocata
  • cartof taiat bucati si fiert
  • dovlecel cuburi fiert
  • ciuperci crude taiate marunt
  • mozzarella cubuletze
  • sos de rosii
  • condimente pt carne : usturoi, piper, boia iute, marar ce mai vreti voi

Mod de preparare

carnea tocata se amesteca cu condimentele apoi se ia o bucata se intinde in palma se aseaza pe ea cite o bucata de cartofm de brinza, dovlecel, ciuperca ... se inchide chifteaua un jurul lor si se aseza in tava de sticla... cind sunt toate facute se dau la cuptor la foc mare pina se rumenesc putin ( s eusuca mai bine) , apoi se toarna peste ele sucul de rosii lungit cu apa si putin ulei ... se poate face sos de rosii din rosii proaspete sau de la cutie/ borcan ... nu conteaza ...

Se sareaza si se da la cuptor acoperit cu folie de aluminiu.. la foc mare . Cind sosul a mai scazut putin si chiftelele sunt gata ...

Acum se rastoarna restul de cartofi, dovlecei, ciuperci ... ramase de la umplutura ... si care fiind fierte deja nu se pun in sos de la inceput ... se mai lasa la cuptor neacoperite sa se "imprieteneasca " intre ele ...

Se pune la sfirsit in sos frunza de dafin ...

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Desert biscuiti spritati, cu aroma de vanilie

Am apelat, pentru prepararea acestei rețete de Biscuiți șprițați cu aromă de vanilie, la caietul îngălbenit...

Desert biscuiti spritati, cu aroma de vanilie
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.