Chiftele de Burta cu Cirnat

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cca 400 gr burta fiarta
  • 1-2 cirnati proaspeti (100-200 g cca)
  • pesmet cit e nevoie
  • parmezan ras cit e nevoie
  • 1 ou
  • patrunjel o legatura mica
  • nucsoara un virf de cutit
  • sare si piper

Mod de preparare

La burta fiarta si macinata amestecata cu cirnatul (crud, fara mat si strivita carnea) adaugam ou, patrunjel, parmezan si putin pesmet cit sa lege compozitia, sare, piper si nucsoara. Facem chiftele pe care le trecem prin pesmet si le prajim.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Macarons

Sper sa va fie de ajutor explicatiile mele, sa preparati, pentru Revelion sau alta masa festiva, fara nici un fel de probleme...

Macarons
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj