Se pune cam o cana de sos in care punem parmesan vreo 10 linguri, sare piper putin ulei de masline si sezonam cu ce ierburi ne place.
Si miez de paine faramata.
Painea nu trebuie sa fie prea proaspata sa putem sa o faramitam. O prajim intr o tigaie de teflon fara ulei, avem grija sa o invartim sa nu se arda.
O punem intr-un castronel presaram niste parmesan pe ea si optional 2 -3 linguri ulei de masline.
Taiem pieptul in felii de 1 cm le condimentam cu sare si piper.
Intr o tigaie punem 3-4 linguri de ulei si cand e cald punem pieptul, il lasam cam 5 min pe o parte 5 pe alta sau pana se rumeneste putin, repetam operatiunea, pana terminam toate bucatile de fript.
Daca avem mai multe bucati de piept le scoatem si le punem intr o tigaie mai mare.
In tigaia unde am fript pieptii, daca uleiul nu s-a ars (daca da il inlocuim cu alte 2 -3 linguri), punem usturoiul zdrobit bine si marinara peste lasam se se incalzeasca bine invartind in el.
Punem marinara peste carne si miscam cratita sa intre bine peste tot.
Peste punem branzeturile razuite, acoperim cu pesmetul de paine, dam la cuptorul incin cam 10 min la 230 c (440 f) sa se topeasca branza (eu am pus cam 5 min in cuptor si dupa am pus painea).
Se serveste cald, cu ce garnitura doriti.
Va asigur ca e foarte bun merita facut.
Eu am pus si niste mozzarella proaspata.
In mai putin de jumatate de ora ai pus pe masa o ciorbita de post si gustoasa si aratoasa . Eum-am folosit de legumele...
Ciorba cu verzisoare de BruxellesAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.