Ceapa tocata marunt se caleste in unt impreuna cu ciupercile taiate feliute.
Carnea se prajeste in unt, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se adauga peste ciuperci. Se lasa sa fiarba impreuna timp de 5-10 minute. Se aseaza carnea cu legumele intr-o forma unsa cu ulei. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor timp de 30 minute. In untul ramas de la prajitul carnii se pune smantana, apoi supa si faina, lasand sa dea in clocot amestecand incontinuu. Se potriveste la gust de sare si piper.
Carnea se serveste cu sosul de smantana.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.