Cartofi taranesti cu sunculita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 150-200 g de sunculita taraneasca sau kaiser sau orice alt mezel afumat care sa aiba si grasime
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 2 rosii
  • cartofi, in functie de tava fiecaruia
  • sare, piper, Delikat

Mod de preparare

Se taie cartofii rondele si se spala bine.
Se taie sunculita, ceapa, ardeiul si rosiile decojite in bucatele mai...taranesti.
Se adauga condimentele si se amesteca bine. Se aseaza in tava, fara a se adauga nici un pic de apa. Se acopera cu folie de aluminiu si se pune la cuptor 30-40 de minute, mai verificati din cand in cand, nu stau niciodata cu ceasul in mana.
Cand sunt inca fierbinti se poate rade cascaval si se poate adauga verdeata tocata, dupa gustul fiecaruia.
Se pot servi ca atare sau ca garnitura la friptura.
Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort Sumegi

Stiu ca n-am postat de-o gramada de timp, dar am o scuza, am avut cuptorul defect. In al doilea rand, timpul nu-mi permite,...

Desert tort Sumegi
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj