Cartofi taranesti cu sunculita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 150-200 g de sunculita taraneasca sau kaiser sau orice alt mezel afumat care sa aiba si grasime
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 2 rosii
  • cartofi, in functie de tava fiecaruia
  • sare, piper, Delikat

Mod de preparare

Se taie cartofii rondele si se spala bine.
Se taie sunculita, ceapa, ardeiul si rosiile decojite in bucatele mai...taranesti.
Se adauga condimentele si se amesteca bine. Se aseaza in tava, fara a se adauga nici un pic de apa. Se acopera cu folie de aluminiu si se pune la cuptor 30-40 de minute, mai verificati din cand in cand, nu stau niciodata cu ceasul in mana.
Cand sunt inca fierbinti se poate rade cascaval si se poate adauga verdeata tocata, dupa gustul fiecaruia.
Se pot servi ca atare sau ca garnitura la friptura.
Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...