1. Am taiat ceapa marunt si am calit-o intr-o tigaie teflon cu doar o lingura de ulei si o cescuta de apa.Am tinut-o pana s-a evaporat apa.
2. Castravetii i-am taiat fideluta( ca pe morcovii pt. ciorba cand ii tai cu cutituil)
3. Carnea taiata felii de cca 1,5 cm am pus-o intr-o tigaie mai mare teflon si am rumenit-o pe ambele parti.
Cand s-a rumenit carnea: Se pun peste carne ceapa calita, castravetii si mustarul amestecat cu sucul de rosii si vinul.
Se lasa sa fiarba la foc mic.
Cand carnea s-a patruns si sosul s-a ingrosat am pus smantana si am mai lasat sa fiarba 2 min impreuna
Am mancat-o cu paste. Merge si cu piure de cartofi.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.