Carne cu sos de mustar

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g carne
  • 2 lingurite mustar
  • 1 lingura faina
  • 2-3 castraveciori
  • 5kg lingurita zahar
  • sare
  • 5 kg cartofi

Mod de preparare

Se pregateste carnea in mod obisnuit. Cind a fiert complet si sosul a scazut, se adauga mustarul, faina, zaharul, castraveciorii taiati cuburi mici, o ceasca de apa si din nou se fierb pina scade sosul. Se scoate carnea, se taie felii si se toarna sosul deasupra.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Suc rosu cu vitamina C pentru sezonul rece, la Kuvings

Preparat la storcatorul prin presare la rece Kuvings. Tehnologia unică a storcătorului Kuvings B6000PLUS permite...

Suc rosu cu vitamina C pentru sezonul rece, la Kuvings
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj