Carnati si Carne Afumata cu Cartofi la Cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g carnati si carne afumata (de casa)
  • 1 kg cartofi
  • cimbru
  • piper
  • un praf de sare

Mod de preparare

Nimic mai simplu si mai bun.
Curatam cartofii ii spalam si ii taiem bucati potrivite. Ii punem intr-o tava si ii condimentam cu cimbru, sare si piper.
Portionam carnatii si carnea si ii asezam peste cartofi.
Turnam apa pana la nivelul cartofilor si dam tava la cuptorul preincalzit pentru cca 45 de minute. Servim cu muraturi.
Pofta buna!
Servim cu muraturi

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...