Carnati oltenesti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de vita 1 kg
  • carne de porc 1 kg
  • usturoi 30 g
  • piper 5 g
  • maghiran 2 g
  • sare
  • mate de oaie

Mod de preparare

Carnea de vita se trece de doua ori prin masina de tocat cu sita deasa pentru a fi cat mai subtire, iar carnea de porc se toaca cu satarul. Se amesteca cele doua tocaturi, se pun condimentele si mujdeiul de usturoi. Se pune sare dupa gust. Se umplu matele, se lasa sa se zvante, iar apoi se pun carnatii intr-o afumatoare la un fum cald timp de 2-3 ore.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.