Carnati cu Sos de Ardei si Ceapa

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -8 carnati
  • -2 ardei rosii, taiati fideluta
  • -1 ardei verde, taiat fideluta
  • -2-3 cepe, feliate
  • -400 g rosii cherry in bulion
  • -ulei masline
  • -1-2 catei de usturoi, tocati marunt
  • -1 pahar vin alb
  • -sare
  • -piper, proaspat macinat
  • -ulei

Mod de preparare

Intepati carnatii cu o furculita si prajiti-i scurt in putin ulei. Scoateti din vas si lasati in asteptare.

Prajiti scurt usturoiul in grasimea ramasa, avand grija sa nu se arda.

Adaugati ceapa, ardeii si caliti in continuare cca 5 min sau pana ce legumele incep usor sa se inmoaie.

Puneti vinul, rosiile cu sucul lor cu tot si putina sare si piper. Omogenizati.

Lasati sa fiarba, aproximativ 15-20 min, la foc mic sau pana ce legumele sunt facute si sosul scazut si ingrosat.

Repuneti carnatii in vas cat sa se incalzeasca si sa se intrepatrunde aromele.

La sfarsit, potriviti gustul de sare si piper.

Serviti cat este cald, cel mai bine cu paine proaspata, facuta in casa.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tort de prune cu menta

Torturile rapide cu blat de biscuiti se potrivesc cel mai bine temperaturilor de afara in opinia mea,daca mai tinem cont si...

Tort de prune cu menta
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj