Cap de vitel cu maioneza

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 cap de vitel
  • sare
  • 10-12 boabe de piper
  • 2 frunze de dafin
  • 6 linguri de otet
  • mustar

Mod de preparare

Se curata foarte bine capul de vitel si se pune sa stea cateva ore in apa rece, schimband apa de e nevoie, pana nu mai ramane nici o urma de sange. Capul trebuie sa fie foarte bine cuprins de apa, caci partea care sta la aer se inegreste. Se pune sa fiarba apa intr-o oala incapatoare adaugand o lingura de sare, o ceapa mare, 10-12 boabe de piper, 2 frunze de dafin si 6 linguri de otet. Cand apa clocoteste, se pune capul si se lasa sa fiarba cam 2 ore la foc mic. Se curata carnea de pe oase, se aseaza pe o farfurie. Se pregateste o maioneza cu putin mustar si se toarna deasupra. Imprejur se fac mici movilite alternand din aspic, capere, sardele de Lissa spalate si fara oase, albus si galbenus de ou rascopt, toate tocate marunt.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.