Pregatim painea. Lasam aluatul la odihna. Dupa timpul de odihna formam mingiute si le asezam pe tava tapetata cu hartie. Acoperim cu un prosop.
Mixam marunt ceapa impreuna cu usuroiul si menta. Bagheta o inmuiem intr-un vas cu apa. Tocam carnea si amesteca totul impreuna cu oul. Cu mainile umede formam ca niste chiftele mai mari si mai fine. Le asezam pe folie alimentara si intre timp punem la incins o tigaie cu 2 linguri de ulei. Prajim carnea si o asezam pe hartie absorbanta, la final o acoperim cu folie de aluminiu.
Coacem painea. Lasam sa se racoreasca putin si asamblam.
Pofta buna!
Reteta v-o aduc din Sulina, cea mai buna saramura mancata de mine vreodata. Acu', nu stiu, ori imi era foame,...
Saramura de crap a la SulinaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj