Se curata cepele si usturoiul si se taie marunt, apoi se pun intr-o oala. Peste ele se adauga ulei, sare si vegeta si se lasa la foc mediu pana cand ceapa incepe sa se inchida la culoare. Intre timp se mai amesteca, ca sa nu se prinda de fundul oalei si se taie salamul cubulete. Daca buretii sunt foarte mari, se taie si ei cubulete.
Se adauga mazarea direct din congelator si se mai lasa pe foc 10 - 15 minute, timp in care se amesteca. Se adauga buretii si se completeaza cu ulei, daca este nevoie. Se amesteca aproape continuu si dupa 10 - 15 minute se adauga salamul taiat cubulete.
Se mai lasa pe foc pana cand salamul se inchide putin la culoare, dupa care se stinge focul si se poate pune in farfurii.
Se servesc cu smantana.
Slanina fiarta in zeama de varza este foarte buna.
Slanina fiarta cu boia si usturoiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj