Curatam varza si o tocam feliuta, punem un pic de sare in ea, si o inabusim cu uleiul si 1/2 cana cu apa. Cand varza s-a inmuiat, adugam bulionul si o scadem bine pe foc, amestecand sa nu se prinda de cratita.
Condimentam varza dupa gust, cu cimbru, maghiran sau piper.Dam varza la racit. Separam albusurile de galbenusuri. Batem abusurile spuma, adugam galbenusurile, apoi amestecam cu varza racita. Intr-o tava unsa cu unt sau unsoare si tapetata cu pesmet, asezam in straturi compozitia cu varza si carnatii.
Coacem budinca timp de 20 min. in cuptorul preancalzit, apoi o scoatem si o desprindem de margini folosind un cutit.. Calduta se rastoarna pe un platou, taiem felii groase si o servim alaturi de mamaliguta si ardei iute.
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti