Budinca de creier

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un creier
  • 2 linguri smantana
  • 50 g unt
  • 3 oua
  • 3-4 linguri de parmezan

Mod de preparare

Se curata creierul si se fierbe. Cand s-a racit, se taie in bucati. Se freaca 50 grame de unt cu 2 linguri de smantana, 3 galbenusuri, miezul de la o felie de paine, muiat in lapte si stors, si 3-4 linguri de parmezan. Pe urma se adauga creierul taiat bucati si cele 3 albusuri batute spuma. Se toarna intr-o forma si se fierbe cca 40 de minute.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Mixt de peste prajit in tuci

Am zis sa facem o mica pauza de ''porcarii'' si-am dat-o pe-un mixt de peste, niste mamaliga si mujdei.....

Mixt de peste prajit in tuci
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.