Braciole din Pulpa de Porc

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr de pulpa de porc feliata
  • stafide
  • un catel de usturoi
  • patrunjel
  • capperi
  • parmiggiano ras
  • pinoli(eu am avut 2 pierduti printre stafide)
  • o cutie de rosii fara coaja

Mod de preparare

Se spala feliile de pulpa de porc, capperi de sale, stafidele si patrunjelul. Se pune separat pe o farfurie o felie de pulpa de porc, in o parte a acesteia o sa punem parmiggeano ras, capperi, stafide, pinoli, putin usturoi taiat bucatele dupa gust si putin patrunjel apoi il rotolam si il legam cu ata (se poate inchide si cu scobitoare dar e mai sigur cu ata ca nu se desface).

Dupa ce am termina de facut braciolele se pun intr-o oala cu ulei de masline (nu extravergine) si se acopera braciolele cu apa, se lasa la fiert acoperite cu un capac. Cand apa e scazuta se pune foarte putina ceapa taiat marunt si sucul de rosii obtinut din cutia de rosii fara coaja si se lasa sa fiarba acoperite pana ce devine ca un sos.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.