Aripioare Picante

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aripioare de pui,
  • 4 linguri ulei,
  • 4 linguri vin rosu,
  • 2 linguri pasta de rosii,
  • 2 linguri susan prajit,
  • 3 linguri miere,
  • piper, boia iute, sare

Mod de preparare

Aripioarele se ung cu marinata obtinuta prin amestecare ingredientelor si se lasa minim 1/2 ora la rece. Se pun in tava, se toarna deasupra restul sosului si se pune la cuptor pana se rumenesc.
Cu piure de cartofi sau cartofi prajiti alaturi de salata verde sau muraturi.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert mere umplute cu fulgi de ovaz

Reteta romaneasca

Desert mere umplute cu fulgi de ovaz
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj