Aripioare de pui cu cartofi, la cuptor

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6-8 aripioare de pui
  • 7-8 cartofi
  • 3 morcovi tineri
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare
  • amestec uscat de condimente (cimbrisor, busuioc, maghiran, oregano, piper, dafin)
  • ulei de masline
  • marar verde

Mod de preparare

Se curata si se spala bine aripioarele, apoi se asaza intr-o tava rotunda, pe margine, in centrul tavii, intre aripioare se pun cartofii curatati, spalati si taiati cubulete, apoi se presara deasupra rondele de morcovi tineri, se feliaza 2-3 catei de usturoi, se stropeste totul cu ulei de masline, se sareaza si se condimenteaza dupa gust, apoi se adauga cca. 200 ml apa fiarta si se da la cuptor cca. 30 minute.

Se scoate tava, se intorc aripioarele cu o furculita si pe partea necoapta, apoi se mai dau 15 minute , sa se rumeneasca frumos!!

Acest preparat delicios se serveste fierbinte cu marar verde tocat fin si presarat deasupra.
Pofta buna!

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu branza de burduf si smantana la cuptor

Un pranz rapid si tare bun, mai ales cand esti in criza de timp! 

Paste cu branza de burduf si smantana la cuptor
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti