Aripioare de pui cu cartofi, la cuptor

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6-8 aripioare de pui
  • 7-8 cartofi
  • 3 morcovi tineri
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare
  • amestec uscat de condimente (cimbrisor, busuioc, maghiran, oregano, piper, dafin)
  • ulei de masline
  • marar verde

Mod de preparare

Se curata si se spala bine aripioarele, apoi se asaza intr-o tava rotunda, pe margine, in centrul tavii, intre aripioare se pun cartofii curatati, spalati si taiati cubulete, apoi se presara deasupra rondele de morcovi tineri, se feliaza 2-3 catei de usturoi, se stropeste totul cu ulei de masline, se sareaza si se condimenteaza dupa gust, apoi se adauga cca. 200 ml apa fiarta si se da la cuptor cca. 30 minute.

Se scoate tava, se intorc aripioarele cu o furculita si pe partea necoapta, apoi se mai dau 15 minute , sa se rumeneasca frumos!!

Acest preparat delicios se serveste fierbinte cu marar verde tocat fin si presarat deasupra.
Pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.