Ardei umpluti cu baby spanac si cus-cus

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ardei gras mai micut
  • 1 ceasca de cus-cus
  • 300 g baby spanac
  • 1 ceapa
  • sare
  • condimente uscate (dafin, piper, oregano, cimbrisor, maghiran)
  • ulei
  • oua de prepelita
  • 1 lingurita de pasta de tomate
  • ulei de masline
  • marar
  • 2 rosii
  • cateva boabe de piper

Mod de preparare

Ardeii se spala, se taie pe lung in 2 si se indeparteaza cotorul cu seminte.
Se caleste iute ceapa tocata marunt si se adauga baby spanacul oparit si trecut pe sub jet de apa rece si apoi scurs bine si cus-cusul oparit cu apa fiarta si rosiile taiate cubulete, dupa ce le-am oparit si decojit si lasat 10 minute acoperit sa se inmoaie.

Se adauga si un pic de pasta de tomate, se sareaza si condimenteaza si se adauga marar tocat fin. Se umplu jumatatile de ardei cu acest amestec, se asaza in tava unul langa altul, se adauga pana aproape de buza lor apa in care am adaugat un strop de ulei de masline, cateva crengute de oregano verde (daca avem, cateva boabe de piper) si dam la cuptor cca 20 minute.

Se scoate cu grija, spargem cate un ou de prepelita deasupra si mai lasa sa se inchege ouale, cca. 10 minute. Se servesc calzi.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.