Ardei umpluti

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 500 g carne tocata (porc )
  • 7-8 ardei potriviti
  • 3-4 cepe
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 100 g orez
  • 1 morcov
  • cateva linguri pasta de tomate

Mod de preparare

Ardeii se taie in dreptul cotorului, se spala cu grija, iar capacelul cu codita se pastreaza pentru ca se acopera ardeii. Ceapa se caleste in ulei incins, se adauga orezul si se mai caleste putin. Asezam carnea intr-un vas incapator, adaugam ceapa, orezul, pasta de tomate si morcovul ras, condimentam, apoi umplem ardeii si punem capacele deasupra.
II asezam intr-o cratita in pozitie verticala, turnam apa si punem cratita la foc mic, lasam sa fiarba bine la foc potrivit. Unii dintre noi i-am servit cu sos, iar altii cu "zeama" in care au fiert.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu ananas si jeleu de zmeura

Weekendul trecut pornisem sa fac o tarta cu capsuni ca tot e sezonul lor, dar am mancat fructele inainte cu o seara si nu am...

Tarta cu ananas si jeleu de zmeura
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti