Ardei Copt Umplut

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 1 cana orez
  • 1/2 kg carne tocata
  • 5 rosii
  • 10 ardei
  • sare
  • piper
  • delicat
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • bulion

Mod de preparare

Se coc ardeii si se pun intr-o cratita pana facem umplutura. Se curata ceapa si morcovii.

Se taie ceapa marunt iar morcovii se dau pe razatoarea mica.
se calesc impreuna apoi se adauga orezul spalat, se amesteca bine si se pun ingredientele (sare, delicat, piper) se adauga apa 2 cani si se lasa sa fiarba orezul pe jumatate, apoi se adauga o lingura de bulion se amesteca bine si se pune peste carne.

Se amesteca impreuna apoi se pune patrunjelul tocat si se amesteca, iar dupa ce am terminat cu umplutura ne ocupam in continuare de ardei.

Ii curatam si le taiem codita (eu o fac intotdeauna cu varful cutitului). Se umplu ardeii si se pune capac de rosii.

Se aseaza in cratita in picioare dupa ce am pus o lingura de bulion pe fundul cratitei (eu las si zeama de la ardei care curge cand ii curatam).

Se acopera cu apa ardeii si se pun la foc 10-15 minute.
Se servesc cu o lingura de smantana sau iaurt mai gras.
Pofta buna!!!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Gelatina de cocos

Foarte usor de preparat si super buna!

Gelatina de cocos
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj