Vinetele se taie rondele de 1/2 cm se sareaza si se lasa la 30 min, apoi se spala si se sterg.
vinetele se tavalesc prin sana apoi prin faina amestecata in prealabil cu susan si sare si apoi se scufunda in ouale batute; se pun in tigaie in ulei incins si se prajesc pe ambele fetze.
sunt foarte bune cu crusta care se formeaza datorita sanei si susanului.
Am servit alaturi de cartofi cu ceapa si galuste si salata verde
se poate adauga mujdei de usturoi deasupra vinetelor
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti