Spanac cu Branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • spanac
  • branza (de care aveti, eu am pus parmezan ras si telemea rasa)
  • ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • sare

Mod de preparare

Dupa ce am fiert spanacul, intr-o tigaie rumenim usturoiul in ulei, adaugam spanacul si foarte putina apa, sa nu fie prea uscat continutul.
Lasam 5 minute, stingem focul si punem branza.
Servim ca garnitura.


Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.