1. Se incinge cuptorul.
2. Se bate smantana cu ouale si se condimenteaza. Se amesteca bine cu toate legumele fierte si se toarna compozitia in forma. Se da la cuptor la bain-marie timp de 40 minute.
3. Se prepara sosul: intr-o oala inalta se pune uleiul la incins impreuna cu usturoiul intreg, se acopera, iar dupa 3-4 minute se lasa focul lent si se adauga zaharul, sarea, busuiocul, dafinul si pasta de tomate.
4. Se amesteca de cateva ori si se lasa la fiert acoperit la foc mic pana se incheaga. Daca spre sfarsitul fierberii se incheaga sosul prea tare se pun cateva picaturi de apa calduta si se amesteca.
5. Se serveste puddingul taiat in felii impreuna cu sosul.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.