Malai la Cuptor (Corn Bread)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru tava patrata de 9 x 9 (sau romanesti 22x22)
  • 1 cup (125 gr) faina
  • 1 cup (150 gr) malai
  • 1/4 cup (50 gr) zahar
  • 4 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita de sare
  • 1 cup (250 ml) lapte
  • 2 oua
  • 1/4 cup (1 jumate lingura) untura
  • Pentru tava de 13x9 (sau romanesti 33x23)
  • 2 cups (250 gr) faina
  • 2 cups (300 gr) malai
  • 1/2 cup (100 gr) zahar
  • 7 lingurite praf de copt
  • 2 lingurite sare
  • 2 cups (500 ml) lapte
  • 4 oua
  • 1/2 cup (3 linguri bune ) untura

Mod de preparare

Faina, malaiul, zaharul, praful de copt si sarea se amesteca impreuna. Se adauga apoi laptele treptat si se amesteca sa nu se faca cocoloase, ouale, si grasime si se bate apoi cu mixerul pentru un minut.

Se pune in tava unsa cu ulei si se coace la 425 grade F /220C/7 gaz. Se serveste in loc de paine linga sarmale sau linga ce doriti sau se mananca cu unt si gem (stil american)
In timpul precizat este inclus si timpul de coacere

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.