Fasole Verde - Garnitura Pentru Curcan

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg fasole verde
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 rosii cherry
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri de ulei (cocos, masline, seminte de struguri) sau unt 50 gr

Mod de preparare

O garnitura foarte usor de facut, rapida si tare buna.

Fasolea se curata bine, se indeparteaza capetele dupa care se taie in doua sau trei, asta doar in cazul in care pastaile sant mai lungi.

Intr-un vas se pune apa cu sare la fiert si in momentul in care apa clocoteste se adauga fasolea pregatita din timp.

Se lasa la fiert 5 minute dupa care se scurge.

Separat intr-o tigaie se pune uleiul sau untul la topit si se adauga fasolea scursa. Se prajeste putin in ulei se adauga usturoiul pisat si rosiile tocate bucati micute.

Se mai tine pe foc 2 minute dupa care se indeparteaza de la sursa de caldura/foc.

Se acopera cu un capac si se serveste calda langa friptura de curcan.

Fasolea trebuie sa fie crocanta.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.